Uitvaartverzorging Dick Koster

Uitvaartverzorging Dick Koster

30 jaar uitvaartondernemer 1994 -2024


Waar Aarde en Hemel elkaar raken
ontmoet het leven het sterven.
Heden en verleden vallen samen
als herinnering in de toekomst.


Volgens Toon Hermans sterven we niet ineens, maar af en toe een beetje. Natuurlijk is afscheid nemen niet iets waar u dagelijks bij stilstaat. Pas op het moment dat u een dierbare verliest en de uitvaart moet regelen, beseft u zich hoeveel er op u af komt. Uitvaartverzorging Dick Koster helpt u om uw eigen uitvaart of die van een dierbare te regelen, zodat u op een betekenisvolle manier afscheid kunt nemen.

Tijdig uw afscheid regelen

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. De mensen die achterblijven hebben vaak moeite met het regelen van de uitvaart. Er moeten tijdens deze zware periode ontzettend veel keuzes worden gemaakt: voor een kist, het rouwvervoer en een locatie. Hierbij is het fijn als u weet wat de overledene het liefst had gewild. Bij Uitvaartverzorging Dick Koster kunnen wij u helpen om tijdig uw afscheid te organiseren. Zo weet u zeker dat uw uitvaart straks past bij de wensen van u en uw nabestaanden.

Afscheid nemen van een dierbare

Wij van Uitvaartverzorging Dick Koster weten hoe belangrijk een passend, betekenisvol afscheid is. Wij ondersteunen u daarom graag bij het verzorgen van een uitvaart die aansluit op alle wensen van zowel de overledene als de achtergebleven dierbaren. Wij hopen u als nabestaande in deze tijd van rouw en verdriet met een mooi afscheid steun en troost te bieden, zodat u tot een goede rouwverwerking kunt komen.


Kwaliteitsregister Uitvaartverzorgers
Uitvaartverzorger is helaas geen beschermd beroep. Iedereen mag zich uitvaartverzorger noemen. Uitvaartverzorgers die zijn ingeschreven in het Kwaliteits Register Uitvaartverzorgers hebben aantoonbare kennis en ervaring als uitvaartverzorger.
Deze website gebruikt cookies Informatie