Meanderships header

Workshops

Artikelindex

De Meander is bij uitstek de unieke locatie om trainingsexcursies en workshops te houden.

Heisessies zijn een begrip geworden in conferentieoorden of hotels waar men zonder gestoord te worden door de dagelijkse beslommeringen rustig met elkaar kan afstemmen. Toch mist dit iets wat we maar moeilijk kunnen omschrijven maar wat men moet ervaren. Water geeft ruimte, rust, weidsheid en verbroedering en daarom noemen we het hier "Bootsessies" en het is daardoor uitermate geschikt voor vruchtbare evenementen als:Meandertochten 6

Tough Cookie! Pilot Ship Meander V Experience

Series als 'Deadliest Catch', het overzetten van loodsen bij nacht en ontij en reddingsacties op zee spreken maar al te vaak tot onze verbeelding. Stoere mannen op stoere schepen in de meest uitdagende situaties. Leiderschap en samenwerking zijn dan essentieel.

Een dag op het water inspireert, spreekt tot de verbeelding en laat mensen anders communiceren. Nu eens zonder het traditioneel zeilen hijsen om zo waardevolle sparring tijd te winnen, is de Meander V een unieke locatie voor specifieke bedrijfssessies of beloningsdagen. Dit stoere schip en haar ervaren bemanning is uiterst bekend met secure navigatie in stromingen, ondieptes en zandbanken en zijn er vele parallellen met het bedrijfsleven te trekken.

Opstaplocatie, catering en verder invulling geschiedt op basis van persoonlijke voorkeur zoals:
• Brainstorm
• Zakelijke meeting
• Inspiratie of coaching
• Teambuilding
• Inspirerende sprekers (vanuit eigen initiatief of via Meander V Experience)

Maar ook:
· Excursies
· Vaartochten
· Cursussen

Net als in gedegen management is De Meander V het meest geschikt voor groepen tot maximaal 10 personen. De bewoners van het schip varen reeds jarenlang op de Nederlandse wateren en kunnen ook advies geven voor grotere groepen en andere inspiratie mogelijkheden.

De Meander V is een uniek schip en enig in haar soort. Het is de omgebouwde super-zeewaardige ex loodstender "Atlantis" die in het verleden in de Maasmond voer en nu, na een volledige refit geschikt is gemaakt voor een geheel ander doel dan loodsen overzetten op zeeschepen.

Informeert u via onze contactpagina naar de mogelijkheden of klik op 'volgende' en lees de uitgebreidere pagina hierna.

Samenwerkende bureau's:

http://www.opdecoul-advies.com

http://www.akerendam.nl

 

E-mailadres