Meanderships header

Asverstrooiingsvaarten

Asverstrooiingen 33

Waarom is de Meander het schip dat bij uitstek geschikt is voor de verstrooiing van uw dierbare ? 

 Het rustpunt:

Meander Grevelingen leegBij asverstrooiingen op zee denken velen aan wind, een slingerend schip en zeeziekte... Er zijn veel mensen gevoelig voor de bewegingen van een schip, zeker op zee. Op de Meander kunt u er vrijwel zeker van zijn dat het een ceremonie in volledige rust en sereniteit zal zijn met alle aandacht voor uw afscheid. De Meander zoekt voor u de meest rustige locatie op en heeft daarnaast een slingerdemping systeem. Deze combinatie maakt uw afscheid tot een rustmoment...

De bejegening:

Naast de gratis dagtochten met ernstig zieke patiënten voor Stichting Vaarwens, chartertrips en workshops, verzorgen Evert en Inge ook asverstrooiingen. Onder het item "Verslagen vaardagen" kunt u de ervaringen van de vaargasten van deze dagen lezen en zult u merken dat iedereen heeft genoten van de ontspannen intieme sfeer aan boord en de hartelijkheid van haar bemanning. De vaareigenschappen van het schip, het vaargebied, de ontspannen entourage en de hartelijke bejegening, maken het schip daarom de ideale locatie om uw overleden dierbare de laatste eer te bewijzen.

De locatie:

In bijna alle weersomstandigheden kunnen wij vanuit de actuele vaarlocatie van de Meander de uitstrooiing van uw dierbare verzorgen. Gezien het vaarschema van de Meander  zal dit hoofdzakelijk op het Markermeer en het IJsselmeer zijn.

De vaareigenschappen:

De Meander is voorzien van stabilizers, zodat mensen met overgevoeligheid voor zeeziekte zich aan boord toch comfortabel kunnen voelen. In extreme gevallen kunnen we de ceremonie zelfs op een zeer beschutte plaats uitvoeren.

De entourage:

Charter interieur 2De Meander V is hiervoor bij uitstek geschikt vanwege haar ruime overdekte en beschutte achterkuip en het veilige achterplateau. Er is een hoogwaardige muziekinstallatie aan boord met luidsprekers op het achterdek. Binnen kunt u in de huiselijke sfeer beschermd ontspannen.

De privacy:

SamenDe Meander vaart uitsluitend met uw eigen gezelschap en twee bemanningsleden, zodat u uw dierbare zijn/haar laatste groet kunt brengen op de wijze die u zelf hebt gekozen. Daarnaast volgen we standaard de kleine ceremonie die op de volgende pagina wordt omschreven. Informeert u naar de mogelijkheden om aan boord van de Meander het afscheid op uw eigen manier samen te stellen.

 

E-mailadres

Zoeken