Meanderships header

Meandertochten

Voor een boeking van de Meander V kunt u hier terecht bij  Meandertochten.

Meandertochten biedt u mogelijkheid om de Meander V te boeken voor een betaalde vaardag, een workshop of voor een ander doel.

Wilt u een paar minuutjes meevaren vanachter uw PC? Klik dan op deze tekst of op de foto om de korte impressie te bekijken. Met dank aan Omroep PIM.


Trainingsexcursies en workshops:Meandertochten 6

Heisessies zijn een begrip geworden in conferentieoorden of hotels waar men zonder gestoord te worden door de dagelijkse beslommeringen rustig met elkaar kan afstemmen. Toch mist dit iets wat we maar moeilijk kunnen omschrijven maar wat men moet ervaren. Water geeft ruimte, rust, weidsheid en verbroedering en daarom noemen we het hier "Bootsessies" en het is daardoor uitermate geschikt voor deze zakelijke vruchtbare evenementen.

We doen dit in samenwerking met de bureau's  OpdeCoul advies en  Akerendam maar u kunt natuurlijk ook uw eigen advieseurs inschakelen.


Chartervaarten:0045NOS en Tallship

U kunt de Meander een dag of een dagdeel charteren voor diverse doeleinden zoals rondvaarten en dagtochten, een Meander business module, excursies en begeleidingen of als foto / filmschip.

 


Tarieven:Kassa

De tarieven van alle opties staan op de navolgende pagina's. (Klik op de kassa)

 

 


Neemt u voor boekingen contact op met Meanderships:

Email:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Telefoon:  06 51368198

Adres: Meanderships, Pa/ Dwazziewegen 8,  9301 ZR Roden.

E-mailadres